• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

СЕЗОНСКИ ПРЕВОЗ

БУГАРИЈА

СЕЗОНСКИ ПРЕВОЗ 2017


  • ГРЦИЈА
  • ЦРНА ГОРА 
  • БУГАРИЈА
  • АЛБАНИЈА
  • ТУРЦИЈА

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА НАШИТЕ ТЕЛЕФОНИ: 070/ 355-600 и 045/ 222-166