• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ПАРАЛИЈА

VILA ELIT (5)
VILA ATINA (20)
VILA FIORI (14)
VILA EFI (14)
ZISKOS HOUSE so sopstven prevoz (53)
ZINOS HOUSE so sopstven prevoz (53)
AFRODITI HOUSE sopstven prevoz (53)
APARTHOTEL HELLAS sopstven prevoz (53)
GALAKSIS HOUSE so sopstven prevoz (53)
Vila Odyssiaso-10/15 noki so sopstven prevoz (100)
ХОТЕЛ МЕЛБУРН (58)

                           

ПАРАЛИЈА е сместена во прегратките на планината на 12-те богови Олимп и преставува прекрасна комбинација на планината и морето. Паралија е идеално место за патници кои сакаат да уживаат во пријатната медитеранска клима и убавата долга плажа. Неможе да не се споменат и локалните продавници кои располагаат со голем спектар на подароци, туристички материјали и фенси стоки (кожни производи, накит, облека, итн), но исто така и ноќниот живот со безброј барови, таверни, ресторани и ноќни клубови кои ја комплетираат туристички понуда на локацијата и ветуваат дека ќе го направат вашиот одмор незаборавен.