• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ПЕФКОХОРИ

VILA MAGDA (14)
VILA PARADISO (40)
PHILOXENIA VILI - APARTMANI (26, 73)
АПАРТ ХОТЕЛ ГОЛДЕН БЕЈ (15,53)
VILA AGELIKI 9 nojki(40)
PETRIDIS HOUSE-10 ноќи/сопствен превоз (53)
ARTOS HOUSE-10 ноќи/сопствен превоз (53)
CHRIS HOUSE-10 ноќи/сопствен превоз (53)
ELENA HOUSE-10 ноќи/сопствен превоз (53)
HRISA HOUSE-10 ноќи/сопствен превоз (53)
IOANNIS PARADISE-10 ноќи/сопствен превоз (53)
MARIA HOUSE-10 ноќи/сопствен превоз (53)
TERAMVOS HOUSE-10 ноќи/сопствен превоз (53)
VILA STRATOS (14)
Hotel Ammon Garden 3* (14)
Вила Елиза (36)
Вила Андромеда (73)
Вила Карамаврос (15)
Вила Зинова (73)
Diana House-10 ноќи/сопствен превоз (53)
Dula House-10 ноќи/сопствен превоз (53)
Vlahos-10 ноќи/сопствен превоз (53)
HALKIAS 2-10 ноќи/сопствен превоз (53)
HALKIAS-10 ноќи/сопствен превоз (53)
GREGORY-10 ноќи/сопствен превоз (53)
Aparthotel AKRITAS 2-10 ноќи/сопствен превоз (53)
Golden Bay Aparthotel-10 ноќи/сопствен превоз (53)
МЕЗОНЕТА (73)
VILLA ELEKTRA (1)
JJ Apartments 10 noki - sopstven prevoz ( 100 )
Vila Orosimo- 10/15 noki sopstven prevoz ( 100 )

                                 

 

Доколку би го превеле неговото име, тоа всушност буквално би го означило и негово вистинско осликување – “село во борови”. Ова познато туристичко место, кое се наоѓа на првиот крак на Халкидики – Касандра, е оддалечено на само десетина километри од веќе опишаното Полихроно. Многу поголемо и со многу повеќе содржини, Pefkohori со својата динамичност на постојано движење, секогаш претставувало магнет за туристите кои во летото бараат и многу забава. Опкружено со борови шуми, протегнато покрај прекрасното море и песочната плажа, ова туристичко место отсекогаш се вбројувало во најпознатите и најпосетените на полуостровот Халкидики. Многуте објекти за сместување, хотелите од сите категории, како и вонпансионските содржини со кои изобилува, Пефкохори го издвојуваат како високо развиена туристичка дестинација.