НЕА ПОТИДЕА

HOUSE LITHEA (26)
VILA VERGINA (19)
VILA ISI LUX (14)
VILA KOSTAS (18)
VILA DIOGENIS (18)
Blue Saphhire (24)
Вила СЕМИ (12)
Potidea Golden Beach 3* (22)
Вила Koстас (19)
VILA LIDIJA (40)
VILA VALENTINI (19)

 

Неа Потидеа е идеално место за фамилијарен одмор, пливање и детски занимливости, место со најширока плажа и чиста вода. Местото изобилува со најразлични таверни и ресторани на самото шеталиште во кои можете да пробате најразлична традиционална Грчка кујна.