НЕИ ПОРИ

VILLA MAGGAS (1)
VILLA ANASTASSIOS (1)
VILA GEORGIJA (5)
VILA VASILIS (5)
VILA TODOROS (5)
VILA GUZELIS (5)
VILA AMELIJA (15)
VILA ADONIS (28)
VILA ELSA (14)
VILA Mediterranean (14)
VILA CHRISTOS (15)
VILA SOULA (1)
VILA OLYMPIA (1)
VILA GIOTA (14)
Вила Фотини (26)

НЕИ ПОРИ е место, кое сеуште претставува најурбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во областа Пирериа. Како релативно нов туристички центар, со својата планска поставеност, Неи Пори има неограничен потенцијал за развој. Листата на негови карактеристики ги започнува долгата и широка песочна плажа, зелеите појаси и паркови, широките градски улици, како и големиот број на ресторани и кафетерии со прекрасен поглед кон синото море. Како дополнителни соджини за забава и рекреација, во местото се наоѓа и Луна парк, Картинг патека, спортски центар и водени спортови. Близината на Платамона и на Лептокарија, се само дополнителен мотиф за секој негов потенцијален гостин. Позитивните мислења на нашите туристи, оваа дестинација со години ја вбројуваат меѓу најбараните, а објектите кои се наоѓаат во понудата и оваа година, со нескриено задоволство Ви ги презентираме повторно.