МЛИНИ-СРЕБРЕНО-КУПАРИ (5)

МЛИНИ – Вила ВЛАШИЌ - сопствен превоз

Млини, Сребрено и Купари се места, кое се во изобилие на мирисни паркови и историска култура од античко време. Чисто море, убави плажи, се некои од адутите кои Млини, Сребрено и Купари ги прават бисер на Дубровничкото крајбрежје, атрактивни места за посета и одмор, кои се меѓусебно поврзани – едни до други.

ВИЛА ВЛАШИЌМлини, има 1/2 и 1/3 студиа на 180 – 190 м. од плажа, опремени со кујна, купатило, ТВ и клима вклучена во цената.


                          ЦЕНОВНИК 2024

ПЕРИОД

НОЌИ 1/2 стд 1/3 стд
07.06-14.06 7 280

420

14.06-21.06

7 290 430
21.06-28.06 7 300

440

28.06-05.07

7 320 460
05.07-12.07 7 340

480

12.07-19.07

7 360 490
19.07-26.07 7 380

499

26.07-02.08

7 380 499

02.08-09.08

7 380 499
09.08-16.08 7 380

499

16.08-23.08

7 360 490
23.08-31.08 7 340

480

31.08-06.09

7 300 440
06.09-09.09 3 140

220

 
 


Цените се изразени во евра за наем на студио за 3 и 7 ноќи со сопствен превоз.

Плаќањето е во денарска противредност (1 € = 62 ден.).

 

Напомена: Задолжително патничко осигурување: 150 ден до 65 год.

Собите се напуштаат во 9:00 ч, а сместувањето  во 13:00 ч. по локално време.

За хигиената во студиата за време на престојат се грижат самите клиенти.