• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ТУРЦИЈА

АВТОБУСКИ АРАНЖМАНИ - КУШАДАСИ 10 НОЌИ
АВТОБУСКИ АРАНЖМАНИ - КУШАДАСИ 9 НОЌИ