ПОТОС

VILA IRINI sopstven prevoz (9)
Вила Елени (23)
VILA Emanuela - 10 ноќи (17,53)
VILA Eirini Klimis - 10 ноќи (17,53)
Aparthotel Anna Star - 10 nokji/sopstven prevoz (17,53)
VILA Gregory - 10 nokjevanja (17,53)
VILA Io - 10 nokjevanja (17,53)

                                          

Potos е едно од трите најпознати туристички места на јужната страна на островот Тасос. Неговата природна местоположба, карактеристична со големиот песочен залив и прекрасното сино Егејско море, дополнително ја чинат атрактивна и нејзе блиските места - Пефкари и Лименарија. Исклучителната туристичка понуда, видлива преку големиот изброр на хотели и сместувачки капацитети за туристите, како и преку мноштвото ресторани, кафетерии и објекти за забава, ја заокружува песочната плажа затскриена под сенките на боровите и зелените дрвја. Нашата понуда со веќе познатата Лименарија, оваа година дополнително збогатена и со местото Потос, се надеваме дека значително ќе го поттикне вашето размислување за идеален одмор на еден од најзелените острови во Егејот.