• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

КАЛИТЕА

VILA JANIS (24)
VILA THEA (24)
AMMOS APARTMENTS (24)
APARTMENTS POPIS (24)
VILA DIMITRA (24)
VILA MEMPHIS (63,40)
VILA POSEIDON (24)
MEROPI APARTMENTS (24)
VILA ELIZABET (6)
VILA HRISTOS (6)
VILA OSKAR (15)
VILA ATLANTIK (18)
VILA KLEOPATRA (15)
VILA GALINI (18)
VILA ALEHANDRA (2)
VILA MYTHOS (19)
VILA JOANA (19)
VILA ANGELOS 9 nokji (40)
STUDIO ELIZABET (70)
VILA KOSTAS (14)
VILA CENTAR (19)
AMELIA LUX APARTMANI (88)
VILA MARIA (24)
VILA EFI (1)
VILA PANAJOTI - NIKI (5)

                                   

Убавата Kalithea, е всушност мало градче лоцирано на средината од првиот крак на Халкидики, со единствен поглед кон заливот Торонеос. Како што впрочем го опишува и неговото име - "добра гледка", ова место во последните години наидува на се' поголем интерес кај бројните туристи, кои ја бараат истата. Во прекрасната околина од борови дрвја, амфитеатрално спуштајќи се кон синото море и прекрасната плажа, Калитеа сосема сигурно го наоѓа своето место на туристичките карти на Халкидики и Касандра. Мноштвото квалитетни објекти за сместување на туристите, како и бројните содржини со кои изобилува, Калитеа оваа година ја вброија и во нашата туристичка понуда за Грција.