• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

НИКИТИ

VILA DIMITRA (18)
STEFANIA HOUSE 7/9 ноќи (12)
VILA ALEKSANDRA (12)

   

НИКИТИ туристичкото место на западната страна на вториот крак на Халкидики-Ситонија. Идеално место за туристи кои сакаат убава плажа, чисто море, долги прошетки покрај плажа со многу ресторани, сувенирници, детски забавни паркови и разновиден културно-забавен живот.