• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

СЕЗОНСКИ ПРЕВОЗ

БУГАРИЈА

 

ПРЕВОЗ НА РЕЛАЦИЈА    ПРЕВОЗ 1 (68)

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ + сместување
На релација:
Штип-Бургас-Поморие-Несебар-Сончев Брег-Штип

 

Тргнување во месец јули,август(од 01.07-23.08.2020 -секој ден. + 30.08.2020 год.)

Прво тргнување во месец јуни (17.06.2020 и 24.06.2020)

Последно враќање во месец август(31.08.2020 и 07.09.2020 год.)

 

 

 

Тргнување од Штип во 20:30 часот кај Нова пошта(стадион)Штип
Тргнување од Несебар во 13:00 часот(наше време)-пред Хотел Феста ПанорамаГлавна напомена: патниците треба да бидат 20 минути порано од предвиденото време на тргнување.


Цена за превоз повратна карта за возрасен:45 €-(2790 денари)
Цена за превоз повратна карта за дете до 12 год: 30 €-(1860 денари)
Цена за превоз во еден правец за возрасен: 30 €-(1860 денари)
Цена за превоз во еден правец за дете до 12 год: 20 €-(1240 денари)


Напомена:
Задолжителна резервација за враќање со туристичка такса се наплаќа по 2 € од особа во автобусот на одење кон Бугарија или во агенцијата во Бугарија Црво Експрес на ул.Струма бр.17 во новиот дел на Несебар-наспроти хотел Феста Панорама(во зградата).
Работно време: 17-20 часот по локално време.

 

 

Поаѓање од Сончев Брег:
13:00 по МК време / 14:00 по БГ. време (на автобуската постројка кај Хотел Кубан)
Поаѓање од Несебар:
13:00 по МК време / 14:00 по БГ. време (на автобуската постројка кај Хотел Феста Панорама)
Поаѓање од Старо Поморие:
13:30 по МК време / 14:30 по БГ. време (кај автобуската станица)
Поаѓање од Ново Поморие:
13:40 по МК време / 14:40 по БГ. време (кај автобуската станица)
Поаѓање од Бургас:
14:00 по МК време / 15:00 по БГ. време (на бензинската OMV,во близина на Метро)