• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

За нас

ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА МЕРИДИЈАН

Со туристичко агенциска дејност професионално се занимаваме од 1993 година при што континуирано и активно работиме и до ден денес .

Полн назив на фирмата : Т.А. МЕРИДИЈАН , Кичево
Седиште и адреса на фирмата : Булевар Ослободување лок. 8 , 6250 Кичево
ДБ : 5012993100044
ЕМБС : 5261490
Лиценца : Министерство за економија , Сектор за Туризам , од 2011 година
Жиро сметка : 200000028622267 , Стопанска Банка
Телефон : 045-222-166
Факс : 045-223-266
e-mail : info@meridijan.com.mk ; meridijank@t-home.mk

 

УСЛУГИ КОИ ГИ НУДИМЕ:

Авионски билети за сите дестинации Туристички аранжмани
Автобуски билети кон Европа Летни аранжмани
Автобуски билети за соседни земји Визи
Сезонски автобуски превоз Полиси за осигурување
Бродски билети - траекти кон Италија Организирање и посета на саеми
Хотелски резервации во цел свет Хотелско сместување во Македонија
  Крстарења