• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ЈОНСКИ БРЕГ (+Лефкада) Апартмани

ПАРГА

VILLA MATHINA (1)
ВИЛА ЈОТА, ОЛГА (15)
Vila Grigoris Garden (100)
Vila Tri Platana (100)
Vila Hany-sopstven prevoz (100)
Vila Sylvia-10 noki / sopstven prevoz (100 )
VILA FIORE ( 20 )
MILOS HOUSE -10/11 noki so sopstven prevoz (53)
NAFSIKA House - 10/11 noki so sopstven prevoz (53)
VILA LIMONA 10noki so sopstven prevoz (53)
VILA THEO 10/11noki so sopsven prevoz

                                           

 

Сместувањето во Parga, кај најголемиот број туристи е ориентирано кон локалните објекти за сместување кои располагаат со студиа и апартмани. Независноста за време на престојот, прилагодена на сопствениот распоред на времето е императив за најголем дел од нејзините гости. Сето тоа е особено битно, кога ќе се земе в предвид потребната подвижност и секојдневно патување до прекрасните околни плажи, археолошки и туристички локалитети. Самиот град со својата местоположба, наметнува асистенција при сместување од страна на локалните туроператори, кои со мали комбиња и пик-ап возила од локалниот паркинг за автобуси, ги пренесуваат патниците и багажот до нивните објекти. Парга е навистина специфично, но сепак прекрасно место за незаборавен одмор.