АВИО БИЛЕТИ

Почитувани патници,

Успешно соработуваме со сите авио компании и на тој начин сме спремни да го исполниме секое Ваше барање, во секое време.
Туристичка Агенција „МЕРИДИЈАН“ веќе 25 години нуди издавање на авио билети за целиот свет.

Доколку Ви е потребна резервација за авио билет, Ве интересира цена или распоред на летање, слободно контактирајте не преку e-mail (meridijank@t.mk) или на нашите телефонски броеви (+389 45 222 166 / +389 70 355 600 Viber & WhatsApp)

*Цената на авио билетите е променлива до самата резервација.

Исто така, кога купувате авио билет треба да знаете и дека тоа во позадина е една огромна берза, и сите авио компании се натпреваруваат. Тоа може да биде разлика во цена, квалитет  на услуга и додатни погодности како бесплатен багаж и слично. Во последно време, цената е главен фактор за одлучување при купување на авио билет. Компаниите кои немаат добра конекција или подолго време на патување, често нудат поповолни цени како би ја зголемиле конкуренцијата на пазарот.