• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

НЕА ПЛАГИА

VILA TALASSINOS 10 nokji (17)
VILA PARLAMENTAS (18)
VILA VIKTORIJA (74)

                                     

 

Неа Плагија е типично грчко приморско селце, од каде почнува прекрасна песочна плажа, долга околу 6-7 километри, се до Неа Модања. Малечко, интимно и мирно место, со љубезни домажини, кое во текот на летото а посебно во највисоката сезона е навистина полно и раздвижено, најмногу со семејства кои токму тука го гледаат идеалното место за вистинско уживање и одмор.