ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 119 ЕВРА
ПРОМО ЦЕНА: 99 ЕВРА ЗА УПЛАТИ ДО 01.11.2021

Во цената на аранжманот е вклучено:
- Превоз со високотуристички автобус
- 2 ноќевања со појадок во Hotel 3* во Братислава 
- Разглед на Будимпешта 
- Разглед на Братислава
- Организација на патувањето и пратител
- Бесплатен трансфер од: Битола, Прилеп, Црна Река (Сирково), Велес и Куманово


 Во цената на аранжманот не е вклучено:
- Крстарење по Дунав - 15 евра 
- Факултативна посета на Виена - 25 евра
- Патничко осигурување


НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 40 патници.
- За резервација задолжителна е уплата од 30% од вкупната сума
- За ова патување потребен е сертификат за вакцинација (признаени се сите вакцини)
- Доколку патникот сака да резервира одредено седиште, при уплатата во агенцијата може да доплати 5 евра по лице и да бира седиште (освен првиот ред, кој е резервиран за персоналот)
- За време на патувањето ќе бидат запазени сите протоколи, задолжителна дезинфекција при влез во автобус, одржување на дистанца на патници кои не патуваат заедно.
- За време на патувањето во автобус задолжително е носење на заштитна маска со која се покрива устата и носот.
- Патниците се должни за цело време траење на патувањето да внимаваат на својата безбедност и на безбедноста на цела група и да ги почитуваат правилата и препораките дадени од страна на водичот.
- За реализацијата на факултативата потребено е да се пријават минимум 20 патници
- За овој аранжман важат општите услови на патување на Т.А.Меридијан