APARTMANI MILENIUM (110)

 

Шен Ѓин (Свети Јован) е монденско туристичко место на северниот дел од Албанија на Јадранско море со прекрасни плажи со големо шеталиште.
Апартмани *Милениум е нов објект изграден во 2021 год.се наоѓаа на 80м од плажа.
Четворокреветни и Петокреветни апартмани со  можност за дополинителен лежај опремени со кујна ,купатило,ТВ ,Wi-fi,тераса,клима (вклучена во цената ) обезбеден паркинг за тие што одат сопствен превоз,автобуски превоз.
 

Сите апартмани се на првиот кат (објектот има и лифт).

 

 

 

ТЕРМИН НОЌИ

1/4+1

АПП

1/5+1

АПП

15.06. -22.06.2024 7 360 ЕУР 410 ЕУР
22.06. -29.06.2024 7 360 ЕУР 410 ЕУР
26.06. - 06.07.2024 7 400 ЕУР 450 ЕУР
06.07. - 13.07.2024 7 415 ЕУР 470 ЕУР
13.07. - 20.07.2024 7 425 ЕУР 495 ЕУР
20.07.- 27.07.2024 7 425 ЕУР 495 ЕУР
27.07.- 03.08.2024 7 425 ЕУР 495 ЕУР
03.08. -10.08.2024 7 445 ЕУР 495 ЕУР
10.08. - 17.08.2024 7 445 ЕУР 495 ЕУР
17.08. - 24.08.2024 7 445 ЕУР 495 ЕУР
24.08. - 31.08. 2024 7 390 ЕУР 440 ЕУР
31.08. - 07.09. 2024 7 370 ЕУР 410 ЕУР
07.09. - 14.09. 2024 7 350 ЕУР 395 ЕУР

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАПОМЕНА:
- Цените се дадени за наем на соба/апартман за 7 ноќевања/8 дена
(плаќањето е во денари (1 еур = 62 мкд.)
- Цена за превоз за возрасен 45 евра, за деца (2-10  год.) 35 евра
-клима вклучена во цена