• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

АРАНЖМАНИ СО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

ИСТАНБУЛ (74)
ИСТАНБУЛ со Принцески острови (23)
ИСТАНБУЛ (23)
АЗУРЕН БРЕГ (23)
БУДИМПЕШТА (ВИЕНА-СЕНТ АНДРЕА) (65)
БУДИМПЕШТА (23)
CAO ITALIA (23)
ФИРЕНЦА - ЧИНКВЕ ТЕРЕ (23)
ИСТАНБУЛ сигурна реализација (79)
МИЛАНО, ЛУГАНО, КОМО и ВЕРОНА (65)
ПРАГА (Карлови Вари - Дрезден - Виена) (23)
ВИЕНА (23)
МИЛАНО (Џенова-Лугано - Комо - Сирмионе) (23)
ПРАГА, КАРЛОВИ ВАРИ, ДРЕЗДЕН и ВИЕНА (65)
ВЕНЕЦИЈА (Фиренца-Верона- Сирмионе) (23)
ВЕНЕЦИЈА, МИЛАНО, ВЕРОНА и ТРСТ (65)
КРФ (22)
РИМ (1)
САНТОРИНИ (28)
НЕАПОЛ (1)
САНТОРИНИ (23)
КАПАДОКИЈА (1)
ПАРИЗ (23)
ПАРИЗ програм 2(23)
СОРЕНТО (23)
РИМ (23)
КРФ (86)