VILA MARIJA (5)

ДУБРОВАЧКА РИВИЕРА - МЛИНИ


Млини, Сребрено и Купари се места, кое се во изобилие на мирисни паркови и историска култура од античко време. Чисто море, убави плажи, се некои од адутите кои Млини, Сребрено и Купари ги прават бисер на Дубровничкото крајбрежје, атрактивни места за посета и одмор, кои се меѓусебно поврзани – едни до други.

 

Вила МАРИЈА АДРИАТИК – Млини, има 1/2, 1/3 студија и 1/2+2 апартман на 180 – 190 м. од плажа, опремени со кујна, купатило, ТВ и клима вклучена во цената.

Цените се изразени во евра за наем на студио за 3,4 и 7 ноќи со сопствен превоз.

ПЕРИОД

НОЌИ 1/2 стд 1/3 стд

1/2+2 АПП

05.06-12.06

7 270 290

390

12.06-19.06

7 280 300

400

      19.06-26.06

7 290 310

410

26.06-03.07

7 310 330

430

03.07-10.07

7 320 340

470

10.07-17.07

7 330 350

480

17.07-24.07

7 340 360

490

24.07-31.07

7 340 360

490

31.07-07.08

7 340 360

490

07.08-14.08

7 340 360

490

14.08-21.08

7 330 350

480

21.08-28.08

7 320 340

470

28.08-04.09

7 300 320

450

04.09-08.09

4 160 180

240

08.09-11.09

3 140 160

180

 

 

Напомена:

-Плаќањето е во денарска противредност (1 € = 61.8 ден.).
-Задолжително патничко осигурување: 150 ден до 65 год.
-Собите се напуштаат во 9:00 ч, а сместувањето  во 13:00 ч. по локално време.
-За хигиената во студиата за време на престојат се грижат самите клиенти.