VILA JAKOV sopstven prevoz (53)

Jakov  се наоѓа на само 50m од плажата во мирниот дел на стариот дел на Сарти. Студијата се реновирани и имаат но намештај и кујни, додека купатилата не се реновирани. Студијата се за сместување на 2 до 4 лица и се наоѓаат во ниско приземје или на високо приземје. Опремени се со телевизор, клима уред со доплата на лице место и бежичен интернет за чија брзина не можеме да гарантираме.

 
 

 

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 10%

44 – 30 дена пред поаѓање 15%

29 – 20 дена пред поаѓање 20%

19 – 15 дена пред поаѓање 40%

14 – 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 – 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 10 ЕУР!