• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ЦРНА ГОРА

РЕДОВНА АВТОБУСКА ЛИНИЈА ЗА ЦРНА ГОРА - ЛЕТО 2021

____________________________________________________________________________________

Ценовник 1 (65)

Поаѓање од Скопје и Куманово

 

Возен ред во месец Јули и Август:

Поаѓање -  секој ден

Враќање -  секој ден

Важни информации:

  • Патниците можат да патуваат само со лични карти
  • Линијата се одвива преку Косово-Албанија
  • без негативен ПЦР-тест
  • без потврда за извршена имунизација


НАПОМЕНА:

Поаѓање од Скопје - 22.30ч. од Дрводекор

Поаѓање од Куманово – 21.30ч.

Попусти за деца (дете од 0-10 години плаќа 50% од цената)

________________________________________________________________________________________________________________


Ценовник 2 (10)

од 10.06.2021 - превоз за Црна Гора СЕКОЈ ДЕН

Релација

Денови на поаѓање

Време на пристигање

Време на враќање

Цена на билет во еден правец

Цена на повратен билет

УЛЦИЊ

Секој ден

07 35

17 30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

БАР

Секој ден

08 05

16 56

1550.00 МКД

2480.00 МКД

СУТО МОРЕ

Секој ден

08 20

16 45

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ПЕТРОВАЦ

Секој ден

08 36

16 30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

БУДВА

Секој ден

09 00

16 00

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ТИВАТ

Секој ден

09 30

15 30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ХЕРЦЕГ НОВИ

Секој ден

10 30

14 30

1860.00 МКД

2790.00 МКД

ИГАЛО

Секој ден

09 45

13 45

1860.00 МКД

2790.00 МКД

Важни информации:

  • Патниците можат да патуваат само со лични карти
  • Линијата се одвива преку Косово-Албанија
  • без негативен ПЦР-тест
  • без потврда за извршена имунизација

НАПОМЕНА:

- Поаѓање од Куманово секој ден во 23:30 ч

- Поаѓање од Скопје сekoј ден во 00:30 ч

  Попусти за деца:

- Дете од 0-10 години 50% од цената