• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Септемвриски патувања

Истанбул-3 ноќи (86)
КРФ (86)
Париз/авион (15)
Истанбул со Принцески острови 3НП (23)
Кападокија - Магија и мистика / АВИОН (23)
САРАЕВО – МОСТАР – ДУБРОВНИК (78)
ИСТАНБУЛ (79)
ОСТРОГ И БУДВА (103)