• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Vila Eleni 2 (100)

Локација: Vila Eleni 2 е новоизграден објект, првите гости ги прими во мај 2018 година. Се наоѓа веднаш до Вила Елени 1, на 80 метри од главниот плоштад и 350 метри од плажа. 

Содржина на вилата: Нудиме дваесет и пет сместувачки единици: двокреветни студија со дополнителен кревет, трокреветни студија и четирикреветни мезонети, кои се наоѓаат на приземје, прв и втор кат. Во непосредна близина има такси станица, како и бројни таверни, кафе барови и познатата пекара Лемони. Вилата има просторија за складирање на багажот на последниот ден од вашиот престој. 

Содржина на собите: Четирикреветните мезонети на приземје имаат галерија, додека горниот дел од мезонетите на првиот кат е физички одвоен, но без врата. Сите сместувачки единици се опремени со мини кујна (фрижидер, мини електричен шпорет и прибор), наменета за приготвување на лесни оброци, бања, пространи тераси со гарнитури за седење, LCD телевизор, WiFi (слаб проток), клима вклучена во цената. Вилата располага со крпи, а промената на истите е на пет дена, како и чистење и промена на постелнина во собите.

 

АРАНЖМАНИ СО 10 НОЌЕВАЊА

Vila Tip 22.05.

01.06.
01.06.

11.06.
06.06.

16.06.
11.06.

21.06.
16.06.

26.06.
21.06.

01.07.
26.06.

06.07.
01.07.

11.07.
06.07.

16.07.
11.07.

21.07.
16.07.-26.07.
21.07.-31.07.
26.07.-05.08.
31.07.-10.08.
05.08.-15.08.
10.08.-20.08.
15.08.

25.08.
20.08.

30.08.
25.08.

04.09.
30.08.

09.09.
04.09.

14.09.
09.09.

19.09.
19.09.

29.09.
Vila
Eleni 2TV, AC
1/2 Std 110* 135* 160* 185* 210* 405 435 465 505 545 585 570 525 445 215* 200* 185* 125*
1/2+1 Std 110* 135* 160* 185* 210* 415 445 475 515 555 595 585 535 450 215* 200* 185* 125*
1/3 Std 85* 105* 125* 145* 160* 425 455 485 525 565 605 595 545 470 165* 155* 145* 95*
1/4 PMez 75* 95* 115* 130* 145* 510 565 620 665 710 780 770 710 580 145* 135* 120* 85*
1/4 Mez 85* 105* 120* 135* 150* 525 580 635 680 725 795 785 725 595 150* 140* 125* 95*

АРАНЖМАНИ СО 15 НОЌЕВАЊА

Vila Tip 22.05

06.06
01.06

16.06
06.06

21.06
11.06

26.06
16.06

01.07
21.06

06.07
26.06

11.07
01.07

16.07
06.07

21.07
11.07

26.07
16.07. – 31.07.
21.07. – 05.08.
26.07. – 10.08.
31.07. – 15.08.
05.08. – 20.08.
10.08

25.08
15.08

30.08
20.08

04.09
25.08

09.09
30.08

14.09
04.09

19.09
14.09

29.09
Vila
Eleni 2
TV, AC
1/2 Std 200* 220* 240* 280* 570 625 680 725 795 840 880 865 820 725 620 300* 275* 200*
1/2+1 Std 200* 220* 240* 280* 580 640 695 735 810 855 895 880 835 735 625 300* 275* 200*
1/3 Std 145* 155* 185* 215* 610 655 710 750 825 870 910 895 850 760 665 225* 210* 150*
1/4 PMez 125* 140* 165* 190* 725 805 890 955 1040 1100 1170 1160 1100 955 795 195* 175* 130*
1/4 Mez 135* 150* 175* 200* 750 825 915 975 1065 1125 1195 1180 1125 980 820 200* 185* 140*
Легенда
  • 1/2 Std – Dvorokrevetni studio.
  • 1/3 Std – Trokrevetni studio.
  • 1/4 Mez – Četvorokrevetni mezonet sa dva kreveta u donjem delu i dva kreveta u sobi na spratu.
  • 1/4 PMez – Četvorokrevetni mezonet u prizemlju sa dva kreveta u donjem delu i dva kreveta u sobi na spratu.

– Crvenom bojom su obeleženi prodati studiji/apartmani
– Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana (smeštaj i prevoz, bez teritorijalne doplate za prevoz) po osobi

 

– Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.

– едно дете, до 6 години, во кревет со родителите – бесплатно.  Две деца се третираат како еден возрасен.
1. Доплата за еднокреветна соба (1/1) е полната цена што ја плаќа другото лице.
2. Услови за деца до 6 години и доплати за дополнителни кревети (попустите важат само кога веќе има две лица кои целосно плаќаат)