VILA PARK (34)

Vila Park
Вила Хотел Парк претставува комплекс од 15 вили, кои се наоѓаат во еден од најубавите делови на градот Будва. Комплексот се наоѓа на оддалеченост од 550 м Словенска плажа и 450 м одалеченост од главната зграда на хотелот.Комплексот поседува капацитет од 420 кревети распоредени во 1/2 соби, 1/3 студија и 1/4 апартмани. Студијата поседуваат кујна, фрижидер, сопствено купатило и тераса, клима уред. Апартманите се со две соби со кујна, фрижидер, купатило и тераса, клима уред. Собите поседуваат фрижидер, сопствено купатило и тераса, клима уред. Во повеќето од сместувачките капацитети има клима уред. Сите сместувачки капацитети поседуваат ТВ.