• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Aparments Fontana (61)

APARTMENTS FONTANA

 

Тип на Соба

 

Бр на лица

01.04 - 10.06 21.09 - 31.10

11.06 - 30.06 01.09 - 20.09

01.07 - 10.07 21.08 - 31.08

11.07 - 20.08

Цена по соба на ден / НАЕМ

Studio 02+1

3

31

42

55

77

APP 02+2/1 Bdrm

4

42

58

72

88

Baby Cot - 5€ на ден.

Можност за доплата 6€ по лице на ден за Појадок / Вечера 7€ по лице на ден во ресторан Обала.