• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ZISKOS HOUSE so sopstven prevoz (53)

15% ПОПУСТ ЗА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА И ДОПЛАТА ДО 02.04.2022

Се наоѓа во центарот на Паралија, на самата плажа, недалеку од црквата. Пред неколку години делумно е реновирена, а содржи гарсоњери и студија за 2 – 4 лица. Од некој балкони се протега преубав поглед на море, а во приземјето е туристичка агенција.