• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

АВТОБУСКИ БИЛЕТИ

Европа

 

АВТОБУСКИ ЛИНИИ КОН ЕВРОПСКИ ДЕСТИНАЦИИ

ПРОДАЖБА И РЕЗЕРВАЦИЈА НА БИЛЕТИ

Цените на автобуските билети се променливи. Ве молиме контактирајте не за  НАЈЕВТИН АВТОБУСКИ БИЛЕТ  за Вашето патување на нашиот  e-mail : meridijank@t-home.mk  или VIBER BROJ 070-355-600 .


Исто така при купувањето на автобускиот билет информирајте се кај нас во врска со:

  • Точноста на возниот ред 
  • Попустите за деца
  • Дозволен багаж (кај германскиот превозник Touring)

Резервирањето на повратниот билет се врши во местото на враќање и тоа минимум 5 дена пред датумот на поаѓање.

Патникот е одговорен за исправноста и важноста на патната исправа и визите, како и за почитување на царинските и другите гранични прописи.

 

СЛОВЕНИЈА

Релација Денови Час one.jpg two.jpg
Кичево - Љубљана секој ден 12:00 50 EUR 90 EUR
Кичево - Љубљана,Нова Горица секој ден 13:00 50 EUR 90 EUR
Кичево - Љубљана секој ден 14:00 50 EUR 90 EUR
Кичево - Марибор среда , сабота 1200 60 EUR 120 EUR

 

ИТАЛИЈА (преку Албанија)

Релација Денови Час one.jpg two.jpg
Кичево - Bari секоја среда и сабота 12:00 70 EUR 130 EUR
Кичево - S.Severo секоја среда и сабота 12:00 80 EUR 150 EUR
Кичево - Foggia секоја среда и сабота 12:00 80 EUR 150 EUR
Кичево - Pescara секоја среда и сабота 12:00 90 EUR 170 EUR
Кичево - Avezano секоја среда и сабота 12:00 100 EUR 180 EUR
Кичево - Ancona , C. Nova , Jessi
секоја среда и сабота 12:00 100 EUR 180 EUR
Кичево - Fabriano секоја среда и сабота 12:00 100 EUR 180 EUR
Кичево - Roma , V . Vibrata
секоја среда и сабота 12:00 100 EUR 180 EUR

 

ИТАЛИЈА (преку Србија) = Цените да се проверат во агенцијата !

Релација Денови Час one.jpg two.jpg
Кичево - Mestre секој ден 12:00 ; 13:00 50 EUR 90 EUR
Кичево -Venezia,Ponteprilo,Trevizo
секој ден 14:00 50 EUR 90 EUR
Кичево - Padova , Vicenca , Bolonja
секоја среда и сабота 11:00 50 EUR / 60 EUR 90 EUR/105
Кичево - Verona, Ravena , Rimini
секоја среда и сабота 11:00 60 EUR/70 EUR 110 EUR
Кичево - Brescia , Bergamo ,Pezaro
секоја среда и сабота 11:00 60 EUR / 70 ЕUR 110 EUR
Кичево - Milano, Ancona,Fabriano
секоја среда и сабота 12:00 60 EUR/90/100 110 EUR

 

Имаме во понуда уште една редовна автобуска линија КИЧЕВО - TRIESTE , PADOVA , VERONA , BOLZANO , BRESHA , DESENZANO == 60 evra eden pravec - sekoja sreda i sabota vo 07.00 casot .

 

АВСТРИЈА

Релација Денови Час one.jpg two.jpg
Кичево - Graz вторник, сабота 07:00 70 EUR  
Кичево - Graz недела 06:00 70 EUR 130 EUR
Кичево - Graz недела 07:30 65 EUR 120 EUR
Кичево - Villah , Graz среда, сабота 07:00 ,08:45 60 EUR ,70 EUR 110 EUR ,130 EUR
Кичево - Linz , Wels
вторник , среда , сабота 17:00 70 EUR 130 EUR
Кичево - Wien вторник,среда,сабота,недела 17:00 06:00 60 EUR 110 EUR
Кичево - Wien сабота 18:00 75 EUR 140 EUR
Кичево - St.Polten недела 07:30 65 EUR 120 EUR
Кичево - Salzburg сабота 07:00 70 EUR 120 EUR
Кичево - Salzburg среда, сабота 07:00 , 17:00 60 EUR ,70 EUR 110 EUR , 130 EUR

 

ГЕРМАНИЈА

Релација Денови Час one.jpg two.jpg
Кичево - Munchen среда, сабота 07:00 , 12:00 60 EUR , 70 EUR 110 EUR ,130 EUR
Кичево - Munchen среда, сабота 08:45 , 10:00 90 ЕUR , 70 EUR 160 EUR , 120 EUR
Кичево - Nurnberg среда, сабота 05:30 , 07:00 12:00 100 EUR ,70 EUR

180 EUR , 120 EUR , 130 EUR

Кичево - Ulm сабота 07:00 105 EUR 180 EUR
Кичево - Ulm среда, сабота 05:00 100 EUR 180 EUR
Кичево - Stuttgart среда, сабота 05:00 100 EUR 180 EUR
Кичево - Stuttgart среда, сабота 08:45 100 EUR 180 EUR
Кичево - Karlsruhe среда, сабота 07:00 115 EUR 190 EUR
Кичево - Freiburg среда, сабота 07:00 130 EUR 210 EUR
Кичево - Wurzburg среда, сабота 05:30 100 EUR 180 EUR
Кичево - Wurzburg вторник, сабота 07:00 110 EUR 200 EUR
Кичево - Frankfurt среда, сабота 05:30 , 07:00 100 EUR 90 EUR 180 EUR , 170 EUR
Кичево - Leverkuzen среда, сабота 05:30 110 EUR 200 EUR
Кичево - Dusseldorf среда, сабота 05:30 , 07:00 110 EUR, 100 EUR 200 EUR , 180 EUR
Кичево - Passau вторник, сабота 07:00 80 EUR 140 EUR
Кичево - Regensburg вторник, сабота 07:00 90 EUR 160 EUR
Кичево - Wurzburg вторник, сабота 07:00 100 EUR 200 EUR
Кичево - Fulda вторник, сабота 07:00 100 EUR 200 EUR
Кичево - Kassel вторник, сабота 07:00 110 EUR 200 EUR
Кичево - Gottingen вторник, сабота 07:00 110 EUR 200 EUR
Кичево - Hannover вторник, сабота 07:00 120 EUR 220 EUR
Кичево - Berlin вторник, сабота 07:00 110 EUR 200 EUR
Кичево - Hamburg вторник, сабота 07:00 120 EUR

220 E

 

NOVA REDOVNA LINIJA OD KICEVO ZA GERMANIJA - SEKOJA SREDA I SABOTA VO 10:00 casot za :
MUNCHEN
70 Eur - 120 Eur

FURTH-NURNBERG
70 Eur - 120 Eur

OFFENBACH-FRANKFURТ
90 Eur - 160 Eur
NEUSS, KREFELD, WUPPERTAL
100Eur-180Eur

GELSENKIRCHEN
110 Eur - 200 Eur

HAMM , BILEFELD
120 Eur - 220 Eur

 

ГЕРМАНИЈА (со Deutsche Touring Gmbh Frankfurt/Main)

Релација Денови Час one.jpg two.jpg
Скопје - Munchen среда, сабота, недела 09:30 90 EUR 160 EUR
Скопје - Ingolstat недела 09:30 90 EUR 160 EUR
Скопје - Nurnberg недела 09:30 100 ЕUR 180 EUR
Скопје - Ulm среда, сабота, недела 09:30 100 ЕUR 180 EUR
Скопје - Stuttgart среда, сабота, недела 09:30 100 EUR 180 EUR
Скопје - Karlsruhe среда, сабота, недела 09:30 100 EUR 180 EUR
Скопје - Mannheim среда, сабота, недела 09:30 110 EUR 200 EUR
Скопје - Frankfurt среда, сабота, недела 09:30 110 EUR 200 EUR
Скопје - Koln, Bonn среда, недела 09:30 1220EUR 210 EUR
Скопје - Duisburg, Dusseldorf среда, недела 09:30 120 EUR 220 EUR
Скопје - Dortmund, Bochum, Essen среда, недела 09:30 135 EUR 225 EUR
* ЗА ПОАГАЊЕ ОД КИЧЕВО ВАЖАТ ИСТИТЕ ЦЕНИ.

 

ДАНСКА, ШВЕДСКА

Релација Денови Час one.jpg two.jpg
Кичево - Kopenhagen сабота 06:00 120 EUR 200 EUR
Кичево - Malmo сабота 06:00 120 EUR 200 EUR
Кичево - Helsinborg недела 07:40    
Кичево - Halmstad недела 07:40    
Кичево - Goteborg недела 07:40    
* Цените да се проверат .

 

ШВАЈЦАРИЈА ( НОВА АВТОБУСКА ЛИНИЈА ЗА : LAUSANNE I VEVEY )

Релација Денови Час one.jpg two.jpg
Кичево - Luzern, St. Gallen , Zurich
среда, сабота 08:00 100 CHF 190 CHF
Кичево - Luzern среда, сабота 12:30 100 CHF 190 CHF
Кичево - Bellinzona , Bern среда, сабота 12:30 100 CHF 190 CHF
Кичево - Zurich , Winterthur
среда, сабота 12:30 100 CHF 190 CHF
Кичево - Wil среда, сабота 12:30 100 CHF 190 CHF
Кичево - St. Gallen , Amriswil
среда, сабота 12:30 100 CHF 190 CHF

 

( KICEVO-LUZERN , BERN , OLTEN sekoja sreda i sabota vo 07.00 casot eden pravec 100 CHF , povratna 180 CHF )

 

СЛОВАЧКА, ЧЕШКА

Релација Денови Час one.jpg two.jpg
КИЧЕВО - Братислава - Редовна линија.......... сабота , недела 20:30,15:00 75 EUR 140 EUR
Белград - Братислава недела 08:00    
Белград - Брно среда 11:00    
Белград - Брно недела 08:00    
Белград - Прага среда 12:00    
Македонија - Прага и Брно
секој четврток 06.30 4960MKD 8680 MKD

* Враќање од Прага за Македонија секоја сабота во 14.00 часот .