• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Aparments Bojana (61)

Регуларна понуда од Aparments Bojana

 

Apartments BOJANA  

Тип на соба

05.06 - 02.07

03.07 - 30.07

31.07 - 27.08

28.08 - 10.09

Цена по соба на ден / НАЕМ

Dbl, w/o blc

26,4

30,8

41,8

33

Twin, blc, ss

30,8

37,4

46,2

39,6

Studio 02,blc, ss

35,2

41,8

55

46,2

App ,blc, ss: 2+2/2+3/duplex

49,5

55

66

59,4

Доплати:

 

 

 

 

Ноќевање со појадок - 5€ по лице на ден

Вечера - 6€ по лице на ден

Tуристичка такса 1€ по лице на ден