• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

АРАНЖМАНИ СО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

ПРАГА (23)
ИСТАНБУЛ (79)
НЕАПОЛ, АЛБЕРОБЕЛО, КАПРИ, АМАЛФИ, ПОЗИТАНО и ПОМПЕА (28)
ПАРОС, НАКСОС и МИКОНОС (28)
АЗУРЕН БРЕГ (23)
КАПАДОКИЈА со Анкара и солено езеро (23)
МИЛАНО (23)
ИСТАНБУЛ со Принцески острови (23)
ИСТАНБУЛ (23)
ФИРЕНЦА - ЧИНКВЕ ТЕРЕ (23)
ПРАГА програм 2 (23)
ВЕНЕЦИЈА (23)