• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

JAT APARTMANI

Локација: во центарот на сите главни содржини и случувања на туристичкиот центар Копаоник, на надморска висина од 1780 м. Во непосредна близина на апартманите се наоѓаат жичарите Панчиев врви Мало езеро.

Капацитет: 134 апартмани изградени во планински стил со различен капацитет на сместување од 1 до 6 лица, опремени со мини кујна во која има фрижидер и сите потребни садови и кујнски прибор, тоалет, телефон, ТВ.
Содржини: ресторан, продавница, игралиште, ски сервис, салон за масажа, бесплатен интернет во цел хотел