• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Вила Ефтимија - сопствен превоз (9)

Вилата ( во новиот дел) се наоѓа на 200 метри од плажата во Неи Пори. Поседува двокреветни и трокреветни студија, четворокреветни и петтокреветни дуплекс апартмани, кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима(се доплаќа). За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.


ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

 

Вила
EFTIMIJA
15.06.
24.06.
24.06.
03.07.
03.07.
12.07.
12.07.
21.07.
21.07.
30.07.
30.07.
08.08.
08.08.
17.08.
17.08.
26.08.
26.08.
04.09.
04.09.
13.09.
број на ноќевања 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9
Студио 02 наем 170 220 235 295 335 335 335 295 235 170
Студио 03 наем 195 245 265 330 365 365 365 330 265 195
Апартман 04 дуплекс наем 295 365 385 465 520 520 520 465 385 295
Апартман 05 дуплекс наем 315 390 410 490 540 540 540 490 410 315

 Kлимата се доплаќа 5 евра од ден по студио/апартман