• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Хотел Оzка 2+* (10)

 

Хотел Ozka ** се наоѓа на околу 500 м од центарот на градот и на околу 500 м од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 62 соби, базен, отворен ресторан покрај базенот, лоби бар, сеф на рецепција. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, фен, балкон, тв.

 

За рана и целосна уплата до 31.01.2020 година следи 15% попуст

До 29.02.2020  слееди 10% попуст

До 31.03.2020 следи 5% попуст


 

Цени за 10 ноќевања со појадок (BB)

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

159€

11.07-21.07

219 €

20.08-30.08

219 €

 

06.06-16.06

159€

16.07-26-07

219 €

25.08-04.09

209 €

 

11.06-21.06

169€

21.07-31.07

219 €

30.08-09.09

209 €

 

16.06-26.06

169 €

26.07-05.08

219 €

04.09-14.09

189 €

 

21.06-01.07

179 €

31.07-10.08

219 €

09.09-19.09

179 €

 

26.06-06.07

199€

05.08-15.08

219 €

14.09-24.09

179 €

 

01.07-11.07

209€

10.08-20.08

219 €

19.09-29.09

179 €

 

06.07-16.07

209 €

15.08-25.08

219 €

23.09-04.10

179 €

 

Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст. 
Дете од 6-11,99 години 20% попуст. 
Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020
Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.