VILA DINA (34)

Vila Dina - се наоѓа во Порос, на 50 метри од плажа и 70 метри од центрот во Порос, секоја соба има куја која е опремена со решо и фрижидер исто така собите имаат и сосптвено купатило и сопствена тераса.