• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Splendid Hotel & Spa 5* (61)

Специјална понуда од Splendid Hotel & Spa 5*

 

SPLENDID CONFERENCE&SPA BEACH RESORT 5*

Тип на Соба 

05.01-31.05

01.06-30.06

01.07-17.07 22.08-31.08

18.07-04.08

05.08-21.08

01.09-30.09

01.10-23.12

Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок

Superior Room/MV

1 ADL

114

169

220

250

275

169

114

1 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

133

197

220

250

275

197

133

1 ADL + 2 CHD (2-11,99)

152

225

252

285

314

225

152

2 ADL + 2 CHD (2-11,99)

228

338

378

428

471

338

228

2 ADL

152

225

252

285

314

225

152

2 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

190

282

315

357

393

282

190

3 ADL

221

327

365

414

455

327

221

Superior Room/Pool view

1 ADL

114

177

242

271

296

177

114

1 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

133

207

242

271

296

207

133

1 ADL + 2 CHD (2-11,99)

152

236

276

310

339

236

152

2 ADL + 2 CHD (2-11,99)

228

355

415

465

508

355

228

2 ADL

152

236

276

310

339

236

152

2 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

190

296

345

387

423

296

190

3 ADL

221

343

401

449

491

343

221

Superior Room/SV

1 ADL

131

194

271

302

327

194

131

1 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

152

226

271

302

327

226

152

1 ADL + 2 CHD (2-11,99)

174

259

310

345

374

259

174

2 ADL + 2 CHD (2-11,99)

261

388

465

518

561

388

261

2 ADL

174

259

310

345

374

259

174

2 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

218

323

387

432

468

323

218

3 ADL

253

375

449

501

542

375

253

Premium Room/SV

1 ADL

147

212

302

333

358

212

147

1 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

172

248

302

333

358

248

172

1 ADL + 2 CHD (2-11,99)

196

283

345

381

410

283

196

2 ADL + 2 CHD (2-11,99)

295

425

518

571

614

425

295

2 ADL

196

283

345

381

410

283

196

2 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

246

354

432

476

512

354

246

3 ADL

285

410

501

552

594

410

285

Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок

 

01.10-31.03.22

01.07-17.07 22.08-31.08

18.07-04.08

05.08-21.08

01.05-30.06 01.09-30.09

 

Wellness Executive Suite/SV

380

590

640

680

500

 

Junior Suite/SV

330

550

600

650

460

 

Напомена:

Baby Cot - Гратис (со претходна резервација)

Деца до 1,99 години - ГРАТИС

Доплата за Coonecting Room 50€ дневно (Sea View, Pool View)

Доплата за Полупансион 25€ по лице на ден, за FB 45€ по лице на ден

ПОПУСТИ:

10% попуст за уплата до 10.07.2021 за период на престој 05.08 - 17.09.2021

20% попуст за уплата до 30.06.2021 за период на престој 18.09-31.10.2021

СПЕЦИЈАЛНА ПРОМОЦИЈА:

2 деца до 12,99 години ГРАТИС на база Ноќевање со појадок со 2 возрасни лица

2 деца до 12,99 години доплата 13€ за вечера со лице на ден во присуство на 2 возрасни лица

2 деца до 12,99 години доплата 23€ за FB по лице на ден со присуство на 2 возрасни лица

Минимум престој од 4 ноќи

Попусти и промоции не важат за Wellness и Јunior Suite

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Регуларна понуда од Splendid Hotel & Spa 5*

 

Hotel SPLENDID CONFERENCE&SPA BEACH RESORT 5*

Тип на Соба

05.01-31.05

01.06-30.06

01.07-17.07 22.08-31.08

18.07-04.08

05.08-21.08

01.09-30.09

01.10-23.12

Цена по соба на база Ноќевање со Појадок

Superior Room/MV

1 ADL

110

159

209

232

255

159

110

1 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

128

186

209

232

255

186

128

1 ADL + 2 CHD (2-11,99)

146

212

239

265

292

212

146

2 ADL + 2 CHD (2-11,99)

219

318

358

398

437

318

219

2 ADL

146

212

239

265

292

212

146

2 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

183

265

298

331

364

265

183

3 ADL

212

308

346

384

423

308

212

Superior Room/Pool view

1 ADL

110

167

228

251

274

167

110

1 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

128

195

228

251

274

195

128

1 ADL + 2 CHD (2-11,99)

146

223

261

287

314

223

146

2 ADL + 2 CHD (2-11,99)

219

335

391

431

470

335

219

2 ADL

146

223

261

287

314

223

146

2 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

183

279

326

359

392

279

183

3 ADL

212

324

378

416

455

324

212

Superior Room/SV

1 ADL

126

184

257

280

303

184

126

1 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

147

215

257

280

303

215

147

1 ADL + 2 CHD (2-11,99)

168

245

294

320

347

245

168

2 ADL + 2 CHD (2-11,99)

252

368

441

480

520

368

252

2 ADL

168

245

294

320

347

245

168

2 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

210

307

367

400

433

307

210

3 ADL

244

356

426

464

502

356

244

Premium Room/SV

1 ADL

143

200

286

309

338

200

143

1 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

167

234

286

309

338

234

167

1 ADL + 2 CHD (2-11,99)

190

267

327

353

386

267

190

2 ADL + 2 CHD (2-11,99)

285

401

490

530

579

401

285

2 ADL

190

267

327

353

386

267

190

2 ADL+ 1 CHD (2-11,99)

238

334

408

441

483

334

238

3 ADL

276

388

474

512

560

388

276

 

 

 

 

 

 

 

 

Suites (цена по соба на ден на база BB)

 

 

01.04-30.06 01.10-31.12

01.07-17.07 22.08-11.09

18.07-04.08

05.08-21.08

12.09-30.09

 

Wellness Executive Suite/SV

 

440

506

506

506

440

 

Junior Suite/SV

 

385

440

440

440

385

 

Напомена:

Baby Cot - Гратис (со претходна резервација)

Деца до 1,99 години - ГРАТИС

Доплата за Connecting Room 50€ на ден (Sea View / Pool View) Doplata za povezane sobe 50eura dnevno ( sea view, pool view)

Доплата за HB 25€ по лице, за FB 45€ по лице на ден

Туристичка такса вклучена во цена

Cancellation Policy:

Откажување на резервација без пенали до 7 дена пред Chek-In

Откажување на резервација 7-5 дена пред Chek-In ке бидат наплатаени 50% од пенали

Откажување на резервација 5-0 дена пред Chek-In ке бидат наплатено 100% пенали