• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ТРАЕКТИ

 

ИЗДАВАМЕ БИЛЕТИ ЗА ТРАЕКТИ ГРЦИЈА - ИТАЛИЈА И АЛБАНИЈА - ИТАЛИЈА

ЗА ПАТНИЦИ И СЕКАКОВ ВИД НА ПАТНИЧКИ ВОЗИЛА - СО СИТЕ БРОДСКИ КОМПАНИИ


За повеќе детали, Ве молиме јавете се во нашата агенција 

+389 (0) 45  222  166  / +389 (0) 70 355 600  или испратете ни е-маил meridijank@t.mk