• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

АВТОБУСКИ ПРОГРАМИ

МИЛАНО-ЛУГАНО-КОМО (65)
ВЕНЕЦИЈА-МИЛАНО-ВЕРОНА (65)
РИМИНИ-САН МАРИНО (65)
САНРЕМО И АЗУРЕН БРЕГ (65)
ИСТАНБУЛ - 2 ноќи (5)
ИСТАНБУЛ - 3 ноќи (65)
БУДВА-ХЕРЦЕГ НОВИ-ТИВАТ - 3 ноќи (65)
КСАМИЛ - 3 ноќи (65)
БУДИМПЕШТА-ВИЕНА-СЕНТ АНДРЕА (65)
КРФ (86)
ТОСКАНА (86)
Кападокија со Истанбул, Анкара и солено езеро 4НП (23)
Санторини 3НП (23)
ШУМАДИЈА – ЧАЧАК-ОВЧАР-КАБЛАР БАЊА-КРАГУЈЕВАЦ (5)
ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН