• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ВИКЕНД ПАТУВАЊА

БЕРАТ – ЕЛБАСАН - еднодневна (6)
КОРЧА – ПОГРАДЕЦ - еднодневна (6)
ТИРАНА - шопинг секоја сабота (6)