• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Vila Hany-sopstven prevoz (100)

Локација: Vila Hany се наоѓа во делот на Парга, лоцирана на раскрсницата помеѓу плажата Валтос и центарот на Парга. На благ рид, на 300 метри од центарот и 450 метри од градската плажа, која нуди прекрасен поглед на градот и тврдината. Се наоѓа на 600 метри од плажата Валтос.

Содржина на вилата: Пред вилата и во непосредна близина има паркинг простор. Објектот има складирање на багаж за последниот ден од вашиот престој, како и туш во дворот. Нудиме реновирани двокреветни и трокреветни студија лоцирани на првиот кат од вилата.

Содржина на собите:  Сите сместувачки единици се опремени со кујна (мини електричен шпорет, фрижидер, прибор без тави) наменети за приготвување лесни оброци, тоалет, ТВ, клима со доплата од 5 евра на ден, пешкири, тераса со столици за седење, како и како тенди. Чистење, промена на постелнина и пешкири се врши на секои 5 дена.

 

Cena je izražena samo u evrima, jer je dinarski deo aranžmana ukinut
Vila Tip 22.05 1.06 11.06 21.06 1.07 11.07 21.07 31.07 10.08 20.08 30.08 9.09 19.09
Vila Hany
TV, AC
1/2 Std 90* 125* 175* 365 435 535 625 625 625 555 195* 175* 100*
1/3 Std 85* 105* 135* 405 485 585 685 685 685 605 150* 135* 90*
Upotreba klime 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno
Легенда
  • 1/2 Std - Dvokrevetni studio.
  • 1/3 Std - Trokrevetni studio.

– Crvenom bojom su obeleženi prodati studiji/apartmani
– Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana (smeštaj i prevoz, bez teritorijalne doplate za prevoz) po osobi

 

-Во студијата или апартманите првиот ден влезот е во 15:30 часот (по локално време), а последниот ден студијата и апартманите се напуштаат до 09:00 часот (по локално време). Патниците влегуваат во исчистени и подготвени сместувачки капацитети, но за време на престојот се должни да се грижат за нивната хигиена. Сите апартмани и студија имаат основен кујнски прибор и опрема, но не и тоалетна хартија и средства за хигиена. Не е можно да се избере кат, поглед или број на соба, освен ако не е поинаку наведено во програмата.

-Во случај на недоволен број на пријавени патници, агенцијата го задржува правото да откаже или организира одредени поаѓања во соработка со друга агенција. Минималниот број на патници за организација на аранжманот е 30. Во случај на откажување, минималниот рок е 15 дена пред почетокот на аранжманот.

-Организаторот го задржува правото да ги продаде своите слободни капацитети преку понудите LAST MINUTE по цени кои се различни од оние во ценовникот. Странките кои го платиле аранжманот по цените објавени во овој ценовник немаат право да бараат надомест за разликата во цената.