• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

КОНЦЕРТ на MALUMA

 

Колумбиската суперerstвезда МАЛУМА ја продолжува распродадената турнеја и за прв пат доаѓа во Солун!
25-годишниот латински пејач веќе брои скоро 200 распродадени концерти низ целиот свет со повеќе од 1.000.000 билети.
МАЛУМА е во срцето на светската музичка сцена. Со неговиот последен албум F.А.М.Е. на врвот на табелата „Билборд“ од првото издание, како и латинска Греми во категоријата на најдобар модерен поп албум, МАЛУМА е една од најдобрите starsвезди во светот и има за цел да ги крене секој од своите 76 милиони следбеници на врвот.
Миленикот на денешната генерација ќе ги изведе своите најголеми хитови во арената во Солун, пред повеќе од 17 000 обожаватели.

 

Поаѓање 13.03.20 – Петок Кичево
Состанок на групата во 07:00 часот.
Поаѓање за Солун -(Р.Грција) во 07:15 часот. Гранични формалности , попатни паузи.. Планирано пристигнување во центарот на Солун (плоштад Аристотел) околу пладне.
Слободно време за индивидуални активности за шопинг, кафе, ручек.. предлог места за посета: Плоштадот Аристотел, Белата кула, споменикот на Александар Македонски, Црквата Свети Софија, Галериосовата палата, Камара, Ротонда, Црквата Свети Димитрија.. шопинг, ручек, кафе..
Во договорено време (околу 18:30) поаѓање кон Арената П.А.О.К.
(во непосредна близина на Солунската обиколница)

Почеток на концертот во 20:00 часот .. следење на концертот.
По завршување на концертот собир на претходно договореното време и место и поаѓање кон Македонија.
Планирано пристигнување во Македонија околу 02:30 часот после полноќ (сабота 14.03.20)


ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  4.500 денари по лице

   

УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ :
Исклучиво во денарска противвредност.


ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА :
– Автобуски превоз на горенаведената релација,
– билет за концертот (партер стоење) Arena Standing
– организација, водство и реализација на аранжманот.

 

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА :
– влезниците при посета на културно-историските споменици,
– патничкото осигурување
– индивидуални трошоци

 

НАПОМЕНА :
Организаторот на патувањето го задржува правото да во случај на измена на цената на превозот, измена на девизниот курс, недоволен број на пријавени патници и слично, ја промени цената на патувањето.

Во рамките на разгледувањето на градовите или локалитетите наведени во програмата, не се предвидени посети ниту обиколка на ентериери, јавни градби, институции и споменици на културата, освен кога тоа е посебно назначено.

За патувањето во ЕУ патникот треба да поседува важечки пасош со важност од минимум 6 месеци од датата на завршувањето на аранжманот.

Патникот е лично одговорен за исправноста и важноста на својот пасош, организаторот на патувањето не е овластен и не ја цени исправноста на патните и други исправи.

За реализација на овој аранжман, потребен е минимум од 35 патници, во спротивно, крајниот рок за известување околу евентуален отказ на аранжманот е најкасно 7 дена пред датумот на поаѓање. Организаторот на патувањето го задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата.