• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

APART. KONACI ****

 

Локацијаво средината на туристичкиот центар на Копаоник, во непосредна близина на ски-патеките .
Капацитет: 181 апартмани, гостите се пријавуваат во хотел Angela , на рецепција.
Хотелски содржини: ресторан Dancing, паркинг. Во околината на објектот има многубројни ресторани, кафетерии, диско, менувачница, супермаркети , продавници.
Опременост на собите: бања, комплетно опремена кујна , TV.