• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Obala 3* (61)

HOTEL OBALA 3*             

Тип на соба

01.04 - 10.06 21.09 - 31.10

11.06 - 30.06 01.09 - 20.09

01.07 - 10.07 21.08 - 31.08

11.07 - 20.08

Цена по соба на ден во €

Ноќевање со Појадок

DBL std (1-3) 

1 ADL

36

47

56

67

1 ADL + CHD (2-12)

36

47

56

67

1 ADL + CHD (2-12) + INF

36

47

56

67

1 ADL + 2 CHD (2-12)

50

66

79

95

2 ADL

42

55

66

79

2 ADL + CHD (2-12)

52

69

83

99

2 ADL + CHD (2-12) + INF

52

69

83

99

2 ADL + INF

42

55

66

79

2 ADL + 2INF

42

55

66

79

3 ADL

61

80

96

115

Доплати:

Вечера по лице на ден

7

7

7

7

Baby Cot на ден

5

5

5

6

Tуристичка такса вклучена во цена!

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1€ = 61.80 МКД